Kepentingan Hidrasi Di Bulan Ramadan

60% daripada tubuh badan kita terdiri daripada air. Tubuh anda berterusan kehilangan air melalui perpeluhan, pernafasan, pengewapan dan banyak lagi. Justeru, penting sekali untuk memastikan diri anda kekal hidrat supaya tubuh badan kita berfungsi secara normal, lebih-lebih lagi di bulan Ramadan.

Anda menjalani kehidupan harian seperti biasa di samping berpuasa dan beramal seperti Terawih, Qiamullail, dan banyak lagi. Demi memastikan segala aktiviti yang telah dirancang berjalan dengan lancar serta tugasan mampu diselesaikan dengan cekap, hidrat semula dengan 100PLUS kerana elektrolitnya memberikan penghidratan optimum supaya anda kekal produktif, fokus dan bertenaga sepanjang bulan Ramadan.

Barulah segala amal, kerja-kerja harian dan semuanya boleh disempurnakan untuk jadikan Ramadan, Semua #Done!

Jadi apakah tips yang bagus untuk memastikan
anda kekal hidrat sepanjang Ramadan?

Apabila anda membeli 100PLUS di bulan Ramadan, anda bukan sahaja mendapat penghidratan optimum, malah anda turut berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik dengan menyertai peraduan F&N Gaya-Raya CHUN!

 

Klik ikon di bawah untuk maklumat lanjut mengenai pasaraya yang turut serta:

Tertakluk kepada terma & syarat peraduan.
Gambar adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja.

Tahniah kepada para pemenang Peraduan F&N Gaya-Raya Chun! Sila klik di bawah untuk mengetahui jika anda menang! Anda akan dihubungi pihak kami secepat mungkin untuk proses tuntutan hadiah.

Kunjungi pasar raya berdekatan anda pada tarikh berikut dan dapatkan tawaran hebat F&N sempena bulan Ramadan ini!

Dapatkan perisa 100PLUS kesemuanya sekarang untuk kekal hidrat!

100PLUS | Ramadan 2022