Penghidratan Optimum Untuk apa sahaja anda lakukan

Saksikan bagaimana Syafiq Kyle sentiasa berada di tahap 100% dengan 100PLUS! Ia mengandungi elektrolit untuk penghidratan optimum untuk sentiasa fokus dan bertenaga!

Pastikan anda sentiasa melengkapkan diri, kekal fokus dan memberi 100%, baik bekerja, mengulangkaji, menari mahupun bermain game.

Tubuh anda akan kehilangan cecair sepanjang hari disebabkan aktiviti yang dilakukan, oleh itu pastikan diri anda sentiasa terhidrat dengan 100PLUS.

100PLUS mempunyai kombinasi cecair, karbohidrat dan elektrolit yang dapat membantu badan menyerap cecair dengan lebih efisien dan membantu badan terhidrat lebih lama. Fokus dan bersedia daripada segi mental dan fizikal.

100PLUS membantu
kita kekal hidrat dan
meningkatkan tumpuan,
bagi menyelesaikan
kerja dengan lebih
mudah dan efisien.

Kekal hidrat
berupaya mengekalkan
kepekaan dan fokus.

Dihidrasi sekalipun
pada kadar 2%
mampu menjejaskan
prestasi mental.

Bersempena dengan Hari Hidrasi Sedunia pada 23 Jun ini, 100PLUS yang merupakan Rakan Hidrasi No. 1 di Malaysia berazam untuk memastikan 100,000 rakyat Malaysia kekal hidrat dalam usaha untuk meningkatkan kesedaran awam tentang kepentingan hidrasi.

Di samping itu, pelbagai acara yang mengandungi aktiviti dan promosi menarik akan turut diadakan pada bulan Jun ini! Jom luangkan masa untuk sertai kami dalam sambutan yang penuh bermakna ini. Pastikan anda sentiasa hidratkan diri dengan 100PLUS yang memberikan penghidratan optimum untuk kekal fokus dan bertenaga sepanjang hari supaya anda boleh berikan 100% dalam apa yang anda buat!

Dapatkan perisa 100PLUS kesemuanya sekarang untuk kekal hidrat!

100PLUS | SATISFY YOUR THIRST TO DO MORE WITH 100PLUS